SUPERBOWL

Recentebeoordeling


5 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Superbowl. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 20:23 Heerlijk gegeten
12 mei 2024 om 20:48 Goed eten, goede prijs. Bezorging mag wel iets sneller.
26 apr 2024 om 19:55 Zeer slecht excuus, waren klanten in de zaak, die krijgen voorrang, ik ben degene die al betaald heeft, je klanten in de zaak nog niet!! Schandalig excuus!!
17 apr 2024 om 10:01 Super goed
15 apr 2024 om 7:12 Super lekker gegeten en het was goed op tempetatuur
13 apr 2024 om 8:29 Toptent, topevenement, topkoerier & topeten!
5 apr 2024 om 20:01 ben zeer tevreden
2 apr 2024 om 21:35 Snelle levering en het eten was heel vers en super lekker!
31 mrt 2024 om 22:23 Heerlijk vers eten !! En altijd op tijd
28 mrt 2024 om 23:56 Heerlijk zoals altijd, echter had ik alleen maar ijsbergsla tomaat ui en komkommer. Normaal gesproken zit er rode en witte kool en wortel bij de schotel. Daar houd ik zo van dus dat miste ik echt een beetje, verder evengoed lekker hoor!
28 mrt 2024 om 20:52 Eten was goed alleen de pita kaas was geen pita kaas te noemen, zat amper kaas op.
24 mrt 2024 om 20:51 Weer lekker gegeten zoals altijd en ruim voldoende. Ondanks de regen een vrolijke bezorger.